Adoptie en Donatie


Een diergroep adopteren, hoe werkt dat?

Misschien heeft u interesse om voor een jaar één diergroep te adopteren. Wij zijn hier heel blij mee, omdat we door die adoptie extra geld krijgen voor voer en medische zorgen voor die diersoort en het onderhoud van hun weides en verblijven.

Wat krijgt u als adoptievriend(in)?

Wij houden u, met een nieuwsbrief regelmatig op de hoogte van speciale gebeurtenissen op  Parkhoeve Breda-Noord. Hierin kunnen ook gebeurtenissen van de dieren staan. U kunt hierbij denken aan geboortes in de door u geadopteerde diergroep.

Welke diersoorten zijn te adopteren?

De volgende diersoorten komen in aanmerking voor adoptie:

  • Ezels
  • Schapen
  • Geiten
  • Konijnen
  • Kippen
  • Cavia’s
  • Boerderijkatten
  • Göttinger minivarkens

Zoals u ziet zijn er voldoende diergroepen om een keuze uit te maken. Per diergroep zijn meerdere adoptievriend(innen) nodig om de kosten te kunnen dekken. Het aantal adoptievriend(innen) per diergroep is afhankelijk van de geraamde kosten die per jaar nodig zijn voor deze diergroep.

Waarom donateur?

Parkhoeve Breda-Noord is een unieke plek in Breda om te recreëren en te leren. De Parkhoeve heeft voor de allerkleinsten, maar ook voor de oudere bezoekers van alles te bieden. Op de eerste plaats een kinderboerderij met dieren van speciale rassen, verder een professionele 18-holes midgetgolfbaan, diverse leuke speeltoestellen, een fraai aangelegde vierseizoenentuin en een sfeervolle Hoeve met een groot terras. Om dit alles blijvend te kunnen aanbieden en zelfs uit te breiden, is uw financiële steun van harte welkom.

Wat krijgt u als donateur?

Wij houden u met een nieuwsbrief regelmatig op de hoogte van leuke en speciale gebeurtenissen op  Parkhoeve Breda-Noord. Hierin kunnen ook nieuwtjes van de dieren staan. U kunt hierbij denken aan geboortes en nieuwe behuizingen.Tevens wordt elk jaar een gezellige middag georganiseerd waarvoor alle donateurs uitgenodigd worden.

Heeft u interesse in adoptie of een donatie neem dan a.u.b. contact met ons op. Bij voorbaat onze hartelijke dank!


Adres
Tussen de Dijken 101
4826 GW Breda
076 - 571 64 49
 

Openingstijden
maart t/m oktober
wo t/m zo 11.00 - 17.00 uur

november t/m februari
wo t/m zo 11.00 - 16.00 uur