Rondleidingen


Wist u dat cavia’s vaak verward worden met hamsters en dat een ezel wel 35 jaar oud kan worden? En dat de Nederlandse landgeit rond de helft van de vorige eeuw bijna uitgestorven was? Als u meer wilt weten over bijzondere landbouwhuisdieren dan bent u bij Parkhoeve Breda-Noord op de juiste plek! Wij hebben speciale geitenrassen zoals de Bonte geit, de Nubische geit en de Nederlandse landgeit. Trots zijn we ook op onze Schoonebeker heideschapen en de Zwartbles schapen (het schaap met de witte voetjes uit het liedje ‘Slaap kindje slaap’). Laat u door ons rondleiden over de kinderboerderij met 8 soorten dieren.

Het is ook mogelijk een rondleiding te krijgen door de vierseizoenen tuin en de moestuin. U krijgt dan uitleg over de bijzondere planten- en struikensoorten en ziet hoe groenten en kruiden geteeld worden door de cliënten van Amarant.

Een rondleiding kost € 2,50 voor volwassenen en kinderen betalen € 1,50 (dit is inclusief een kop koffie of thee en voor de kinderen een frisdrankje). Een rondleiding duurt ongeveer een uur en is te boeken vanaf 10 personen.
Adres
Tussen de Dijken 101
4826 GW Breda
076 - 571 64 49
 

Openingstijden
maart t/m oktober
wo t/m zo 11.00 - 17.00 uur

november t/m februari
wo t/m zo 11.00 - 16.00 uur